Μαρκαδόρος υφάσματος edding 4600

1,25 €
με ΦΠΑ

Μαρκαδόρος για γράψιμο σε υφάσματα με στρογγυλή μύτη, φωτοανθεκτικό μελάνι ουδέτερης οσμής σε υδάτινη βάση.

Χρώμα : Κίτρινο
Ποσότητα
Add to wishlist

Guarantee safe & secure checkout

Ο edding 4600 είναι μαρκαδόρος υφάσματος κατάλληλος για πολύχρωμα σχέδια σε όλα σχεδόν τα ανοιχτόχρωμα υφάσματα χωρίς φινίρισμα, όπως βαμβακερά, μεταξωτά, λινά κτλ. Διαθέσιμος σε 20 χρώματα μαύρο, κόκκινο, μπλε, πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί, καφέ, βιολέ, ροζ , γαλάζιο, λαχανί, γκρι, μπεζ/δέρματος, βαθύ κόκκινο, σκούρο πετρόλ, υποπράσινο, φωσφόριζέ κίτρινο, φωσφόριζέ βιολέ και φωσφόριζέ ροζ.

Το μελάνι του είναι υδατοδιαλυτό με αντοχή στο φως και πλύσιμο έως τους 60 οC μετά την σταθεροποίηση του χρώματος. Ο 4600 έχει μη αεριζόμενο καπάκι και στρογγυλή μύτη πάχους από 1 χιλιοστό.

Οδηγίες χρήσης: Στερεώστε το ύφασμα που θέλετε να σχεδιάσετε. Έπειτα δημιουργήστε με τον edding 4600 πάνω στο ύφασμα. Τέλος για να σταθεροποιηθεί το χρώμα πρέπει να σιδερώσετε την επιφάνεια χωρίς χρήση ατμού.

02,051

8 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ EDDING E-5400/3D

7,50 €

Ακρυλικός 3D μαρκαδόρος με διπλή μύτη για μοναδικά εφέ για ζωγραφική σε ανοιχτές ή σκούρες επιφάνειες, ιδανικός για υλικά όπως καμβά, ακουαρέλα και ξύλο. Καινοτόμα σχεδιασμένο σωληνάριο με δύο ακροφύσια διαφορετικού μεγέθους για μοναδικές τεχνικές βαφής. Το σωληνάριο έχει δύο ακροφύσια με πλάτος 2-3 mm και 5-10 mm.

Χρησιμοποιούμε Cookies στον ιστότοπό μας, με στόχο να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε cookies θα πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις στον browser που χρησιμοποιείτε.